Zondag 20-3-22 WvGM-toernooi

Op zondag 20 maart was het Wim van Gelderen Memorial judotoernooi, waaraan 7 judoka’s van Tenkaichi hebben meegedaan. Dit judotoernooi is een heel gezellig ontwikkelingstoernooi waarbij de judoka’s ook uitleg krijgen van de scheidsrechters als dat tijdens een wedstrijd nodig is.

In blok 1 deden Frida, Mihai en Gabriel mee. Voor Mihai en Gabriel was dit hun eerste judotoernooi. Gabriel heeft een tweede prijs behaald door 2 van zijn 3 wedstrijden te winnen en Mihai heeft ook een derde prijs behaald. Mihai heeft 4 wedstrijden gedaan maar helaas geen wedstrijd kunnen winnen, maar wel veel geleerd. Frida heeft een derde prijs behaald na 5 wedstrijden en 1 gewonnen wedstrijd.

In blok 4 deden Enzo, Luca en Qumars mee. Enzo heeft 3 wedstrijden gedaan en daar twee van gewonnen en daarmee een tweede prijs behaald. Luca heeft zijn 4 wedstrijden gewonnen en een eerste prijs behaald. En Qumars heeft 2 van zijn 4 wedstrijden gewonnen en zo een tweede prijs behaald. Daarnaast heeft Qumars een stijlprijs gewonnen, dit is een prijs voor een mooie worp.

In blok 5 deed Sobas mee. Sobas wist ook een eerste prijs te behalen door al zijn 3 wedstrijden te winnen.

Iedereen heeft de twee belangrijkste opdrachten opgevolgd, plezier hebben en je best doen! Juf en meester waren heel blij met jullie judoprestaties ongeacht of jullie hebben gewonnen of niet.

Op dit toernooi is ook een wisselbeker en Tenkaichi is op een zesde plaats geëindigd! Een mooie plaats bij 15 deelnemende judoscholen/-verenigingen.

Allemaal gefeliciteerd!

Lees meer nieuwsberichten