Zondag 30-10-22 Afdelingskampioenschappen pupillen B

Vandaag waren de Afdelingskampioenschappen pupillen B, dat is voor judoka’s geboren 2011 en 2012. Het Afdelingskampioenschap is de voorronde voor het Districtskampioenschap, de beste vijf judoka’s per gewicht mogen naar het DK.

Van Tenkaichi hebben Qumars en Luca meegedaan. Qumars wist met drie gewonnen wedstrijden een 2e prijs te behalen en dus ook plaatsing voor het DK. Luca zit met zijn gewicht in de grootste groep judoka’s van de pupillen B. Hij heeft van zijn 8 wedstrijden er 4 gewonnen, hiermee is hij zesde van zijn gewicht geworden en reserve voor het DK.

Allebei heel goed gedaan!

Lees meer nieuwsberichten

Zondag 19-3-23 Wim van Gelderen toernooi

Vandaag was het Wim van Gelderen Memorial toernooi te Middenbeemster. Een zeer gezellig toernooi waarin het plezier van de judoka’s voorop staat. Voor Tenkaichi deden