Uitslagen toernooien november 2022

In november waren er nog diverse toernooien waaraan Tenkaichi heeft deelgenomen. Hier de uitslagen en bijbehorende foto’s.

6-11-22 DK Pupillen B: Hieraan deden Qumars en Luca mee. Luca was namelijk als reserve op de dag zelf opgeroepen (was aanwezig om te kijken naar Qumars). Helaas zijn beide judoka’s niet zover gekomen, geen podiumplek…

13-11-22 Wit-gelebanden toernooi Heiloo: Helaas waren Adam en Isa ziek en dus niet aanwezig. Verder deden Gabriel (3e prijs), Mihai (4e plaats), Frida (4e plaats) en Enzo (2e prijs) mee. Genoeg leermomenten meegemaakt die dag waar we in de lessen en andere toernooien op gaan terugpakken.

27-11-22 Ontwikkelingstoernooi Z-O: Hieraan hebben alleen Gabriel (1e prijs) en Mihai (3e prijs) meegedaan. Het was duidelijk terug te zien dat ze een les op vrijdag hadden meegemaakt, zelfs die ene les had al zichtbare invloed op hun judo! Goed gedaan en ga zo door!

Lees meer nieuwsberichten