Uitslagen toernooien november 2022

In november waren er nog diverse toernooien waaraan Tenkaichi heeft deelgenomen. Hier de uitslagen en bijbehorende foto’s.

6-11-22 DK Pupillen B: Hieraan deden Qumars en Luca mee. Luca was namelijk als reserve op de dag zelf opgeroepen (was aanwezig om te kijken naar Qumars). Helaas zijn beide judoka’s niet zover gekomen, geen podiumplek…

13-11-22 Wit-gelebanden toernooi Heiloo: Helaas waren Adam en Isa ziek en dus niet aanwezig. Verder deden Gabriel (3e prijs), Mihai (4e plaats), Frida (4e plaats) en Enzo (2e prijs) mee. Genoeg leermomenten meegemaakt die dag waar we in de lessen en andere toernooien op gaan terugpakken.

27-11-22 Ontwikkelingstoernooi Z-O: Hieraan hebben alleen Gabriel (1e prijs) en Mihai (3e prijs) meegedaan. Het was duidelijk terug te zien dat ze een les op vrijdag hadden meegemaakt, zelfs die ene les had al zichtbare invloed op hun judo! Goed gedaan en ga zo door!

Lees meer nieuwsberichten

Kerstvakantie

Tijdens de Kerstvakantie is de judovereniging gesloten, deze start op 24 december. We wensen iedereen fijne feestdagen en een goed Nieuwjaar. De lessen starten weer

Zondag 11-12-22 Open Waterlandtoernooi

Aan dit toernooi deden 2 judoka’s van Tenkaichi mee, Qumars en Luca. Qumars leert ieder toernooi weer veel van de wedstrijdsituaties die hij meemaakt, ook