Uitreiking JBN Keurmerk

Op dinsdag 14 februari 2023 is aan Judovereniging Tenkaichi het JBN Keurmerk uitgereikt! We zijn in seizoen 2021-2022 begonnen met de aanvraag en hebben op de achtergrond werk verricht om aan de voorwaarden te voldoen en ook de bewijzen aan te leveren.

Het keurmerk staat in het kort voor een kwalitatieve sport met gediplomeerde docenten in een veilige omgeving. Wij zijn trots op het ontvangen van dit JBN keurmerk, omdat het ook een bevestiging is van de doelstellingen van Tenkaichi.

Lees meer nieuwsberichten

Voorjaarsvakantie

19-2 / 25-2 is het Voorjaarsvakantie! Tijdens schoolvakanties is er geen judoles! Fijne vakantie en tot snel!

21-1-24 Wit-gele bandentoernooi Tom vd Kolk

Vanuit Tenkaichi waren er twee deelnemers, Massimo en Melisa. Beide hebben ook een 3e prijs behaald, gefeliciteerd! Massimo heeft helaas geen wedstrijden gewonnen, maar opnieuw