Uitreiking JBN Keurmerk

Op dinsdag 14 februari 2023 is aan Judovereniging Tenkaichi het JBN Keurmerk uitgereikt! We zijn in seizoen 2021-2022 begonnen met de aanvraag en hebben op de achtergrond werk verricht om aan de voorwaarden te voldoen en ook de bewijzen aan te leveren.

Het keurmerk staat in het kort voor een kwalitatieve sport met gediplomeerde docenten in een veilige omgeving. Wij zijn trots op het ontvangen van dit JBN keurmerk, omdat het ook een bevestiging is van de doelstellingen van Tenkaichi.

Lees meer nieuwsberichten

Laatste judoles dinsdag 9-7-24

De laatste judoles van seizoen 2023 – 2024 is op dinsdag 9-7-24. Nog even volhouden de laatste schoolweken, maar iedereen alvast een hele fijne zomervakantie!

Zondag 2-6-24 West Fries Open

Aan dit toernooi deden 2 van onze judoka’s mee, Massimo en Melisa. Melisa was als eerste aan de beurt en heeft alle wedstrijden gewonnen. Ze