Zondag 19-3-23 Wim van Gelderen toernooi

Vandaag was het Wim van Gelderen Memorial toernooi te Middenbeemster. Een zeer gezellig toernooi waarin het plezier van de judoka’s voorop staat. Voor Tenkaichi deden mee Massimo, Gabriel, Mihai en Qumars.

En plezier heeft Massimo zeker gehad. Met een paar wedstrijden waar de judoka’s stonden te giechelen van plezier! En wat een verschil tussen zijn eerste wedstrijd van het niet weten wat je moet doen en de laatste wedstrijd waarbij hij echt weerstand kon bieden. Helaas heeft hij geen van zijn 4 wedstrijden gewonnen, maar het belangrijkste is inzet en plezier en dat is helemaal gelukt! Hij heeft een derde prijs behaald.

Gabriel zat in een grote poule en heeft 5 wedstrijden gedaan en allemaal gewonnen. Daarmee heeft hij een eerste prijs behaald.

Mihai is als judoka de afgelopen wedstrijden veel beter geworden. Dit keer zag hij zelf ook het resultaat met 2 gewonnen wedstrijden en 1 verliespartij. Daarmee heeft hij een tweede prijs behaald!

Qumars heeft dit toernooi opnieuw goed geluisterd en ook mooi judo laten zien. Met 1 verliespartij en 3 gewonnen wedstrijden heeft ook hij een tweede prijs behaald.

Het was een lange dag voor ons, maar we zijn blij met de getoonde inzet van elke judoka. Gefeliciteerd!

Lees meer nieuwsberichten

Zondag 2-6-24 West Fries Open

Aan dit toernooi deden 2 van onze judoka’s mee, Massimo en Melisa. Melisa was als eerste aan de beurt en heeft alle wedstrijden gewonnen. Ze

Tijdelijk andere locatie in mei

Vanwege de schoolexamens in mei is de dojo van Sportcentrum Caland tijdelijk niet beschikbaar. Daarom is er een tijdelijke uitwijklocatie gevonden in de dojo van