Kodokan Meidentoernooi 14-5-23

Op deze Moederdag was er een Meidentoernooi in Purmerend. Vanuit Tenkaichi namen 3 meisjes mee te weten Melisa, Aya en Frida.

Voor Melisa en Aya was dit hun allereerste toernooi en dat kan natuurlijk spannend zijn, maar zoals ik altijd zeg zijn er 2 dingen belangrijk. Plezier hebben en je best doen. De uitslag is daarbij niet van belang.

Ik ben zo ontzettend trots op deze drie meiden! Ze hebben het echt heel goed gedaan, allemaal 4 wedstrijden gedaan met heel veel lol en zeker hun best gedaan. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een uitslag; Aya heeft 1 wedstrijd gewonnen, Melisa heeft 2 wedstrijden gewonnen en Frida helaas geen. Wel een extra pluim voor Frida, zij heeft zo hard gewerkt om meer weerstand te kunnen bieden aan haar tegenstanders en dat resultaat is duidelijk te zien.

Lees meer nieuwsberichten