zondag 4-6-23 3e West Fries Open

Vandaag was het West Fries Open in de Goorn met Gabriel, Mihai, Neymar en Qumars als deelnemers van Tenkaichi.

Gabriel heeft alle vijf zijn wedstrijden gewonnen. Bijna allemaal zelfs binnen de 30 seconden. Resultaat is dan natuurlijk een 1e prijs.

Mihai laat nog steeds een duidelijke verbetering zien. Het blijft me opvallen dat hij bijna direct leermomenten en uitleg over verbetering kan meenemen in de volgende wedstrijd. Hij heeft een 4e prijs behaald.

Qumars had zijn eerste wedstrijd als Aspirant (-15 jaar), waarbij diverse restricties in de regelgeving van de pupillen zijn opgeheven. Denk daarbij aan wurgingen en sutemi’s. Verder is de lichtste categorie de -34 kg, terwijl hij zelf rond de 30 kg weegt. Met twee gewonnen wedstrijden van de vijf, presteer je boven verwachting! Een mooie 4e prijs als resultaat.

Voor Neymar was dit zijn tweede toernooi. Hij was duidelijk gespannen en helaas had dat uiteindelijk ook invloed op zijn wedstrijden. Hij heeft 1 wedstrijd gewonnen en veel geleerd. Zijn resultaat was een 3e prijs.

Lees meer nieuwsberichten

Acties voor Tenkaichi

Vanaf zaterdag 23-9-23 start de Grote Clubactie weer. Hierbij is 80% van de verkoopwaarde van een lot voor Tenkaichi. De judoka’s hebben een lotenboekje meegekregen