Zondag 18-6-2023 Oranjebandentoernooi Heiloo

Op 18 juni was het Vaderdag, maar er was ook een judotoernooi in Heiloo. Hieraan deden 7 judoka’s van Tenkaichi mee. Ik vind resultaat niet zo belangrijk, wel plezier en je best doen. Het plezier is met iedereen weer gelukt en ze hebben ook duidelijk hun best gedaan. Daardoor heeft iedereen weer laten zien dat ze beter zijn geworden en ze hebben dit toernooi ook weer dingen geleerd. Goed gedaan!

Aya was duidelijk de lichtste op het toernooi. Het is haar niet gelukt om een wedstrijd te winnen, maar ze heeft wel een 4e prijs behaald.

Frida heeft twee wedstrijden gewonnen en ook een 4e prijs behaald.

Massimo begrijpt beter wat hij moet doen, maar heeft helaas geen wedstrijden gewonnen. Ook voor hem een 4e prijs.

Mihai heeft twee wedstrijden gewonnen en ook een 4e prijs behaald.

Gabriel heeft al zijn wedstrijden gewonnen en daarmee de 1e prijs behaald.

Neymar heeft drie wedstrijden gewonnen. Op punten was hij gedeeld 3e geworden, maar door het onderlinge resultaat (hij had verloren van de andere 3e) behaalde hij een 4e prijs.

Enzo heeft helaas geen wedstrijden gewonnen en een 4e prijs behaald.

Lees meer nieuwsberichten

Zondag 2-6-24 West Fries Open

Aan dit toernooi deden 2 van onze judoka’s mee, Massimo en Melisa. Melisa was als eerste aan de beurt en heeft alle wedstrijden gewonnen. Ze

Tijdelijk andere locatie in mei

Vanwege de schoolexamens in mei is de dojo van Sportcentrum Caland tijdelijk niet beschikbaar. Daarom is er een tijdelijke uitwijklocatie gevonden in de dojo van