Acties voor Tenkaichi

Vanaf zaterdag 23-9-23 start de Grote Clubactie weer. Hierbij is 80% van de verkoopwaarde van een lot voor Tenkaichi. De judoka’s hebben een lotenboekje meegekregen om via eenmalige machtiging loten te verkopen. Dit houd in dat zij niet met contant geld over straat hoeven.

Iedereen heel veel succes met de verkoop en kijk vooral ook op je persoonlijke verkooppagina. Hier heb je allerlei opties om via social media te delen met vrienden/familie dat je loten verkoopt.

JUMBO de Aker heeft regelmatig acties waarbij het statiegeld aan een lokale club gedoneerd kan worden. Vanaf maandag 25-9-23 kun je het statiegeld doneren aan Tenkaichi! We krijgen aan het einde van de actie sporttassen met logo van Tenkaichi en Jumbo erop.

Mocht u willen doneren, maar niet bij deze supermarkt boodschappen doet, dan kunt u de lege flessen inleveren tijdens de judolessen. De vereniging zorgt er dan voor dat de flessen in geleverd worden en het statiegeld gedoneerd wordt.

Lees meer nieuwsberichten