21-1-24 Wit-gele bandentoernooi Tom vd Kolk

Vanuit Tenkaichi waren er twee deelnemers, Massimo en Melisa. Beide hebben ook een 3e prijs behaald, gefeliciteerd!

Massimo heeft helaas geen wedstrijden gewonnen, maar opnieuw vooruitgang laten zien. Hij heeft zelf ook scores gemaakt. Melisa heeft 1 wedstrijd gewonnen en de rest verloren. Beide hebben hun best gedaan en plezier gehad.

In maart is er een heel leuk toernooi wat dit keer wordt gehouden in Volendam, het Wim van Gelderen toernooi. Ik hoop op veel inschrijvingen, is ook zeer geschikt voor judoka’s die niet eerder een toernooi hebben meegedaan. Zie de wedstrijdkalender voor meer informatie.

Lees meer nieuwsberichten

Voorjaarsvakantie

19-2 / 25-2 is het Voorjaarsvakantie! Tijdens schoolvakanties is er geen judoles! Fijne vakantie en tot snel!

Kerstvakantie

25-12-23 t/m 7-1-24 is het Kerstvakantie. Tijdens schoolvakanties is er geen judoles! Fijne feestdagen en een sportief Nieuwjaar!